Waste management integrat

Transformăm sustenabilitatea în strategie de creștere a veniturilor​

Construim legături între sustenabilitate și profitabilitate prin soluții de reciclare care deschid noi fluxuri de venituri și catalizează eforturile de protecție a mediului. Astfel, integrăm reciclarea în strategia de creștere a veniturilor, demonstrând că profitabilitatea poate merge mână în mână cu conservarea resurselor naturale.
BENEFICII

Simplitate și eficiență operațională​

Implementăm soluții care integrează sistemele și procesele existente

Accelerăm fluxul de lucru prin soluții simplificate și adaptate.

Îmbunătățim transparența asupra sistemelor de gestionare a resurselor.​

Sustenabilitate și conformitate

Asigurăm conformitatea cu reglementările de mediu, evitând astfel neconformitățile.

Consolidăm reputația companiei prin implementarea eficientă a practicilor de sustenabilitate.

Sprijinim obiectivele de dezvoltare durabilă ale companiei.

Adaptabilitate și personalizare​

Reducem cheltuielile operaționale eficientizând gestionarea resurselor.

Deschidem noi fluxuri de venit prin gestionare eficientă a deșeurilor.

Control eficient și performant al deșeurilor pentru sustenabilitate financiară pe termen lung

Rezultatele noastre

Gestionăm deșeurile pentru unele dintre cele mai mari companii producătoare din România și oferim rezultate reale și măsurabile.
1 t/an
Deșeuri valorificate în număr de peste 68,000 tone pe an.
1 t/an
Reducere emisii de CO2 de peste 100,000 de tone pe an.
1 mil. € / an
Economii generate partenerilor noștri de peste 2.1 milioane de euro pe an.

Soluții integrate pentru atingerea obiectivelor de circularitate

Implementăm soluții integrate pentru a reduce semnificativ cantitatea generată de deșeuri și transformarea acestora în resurse, cu un impact ecologic redus și costuri minime.

Servicii On site

Oferim soluții complete direct la sediul clientului pentru a optimiza logistica operațională și a maximiza eficiența și transparența proceselor.

Expertiză și experiență

Echipa noastră se bazează pe profesionalism dovedit și ani de experiență, cu performanțe confirmate, fiabilitate și inovație constantă.

Adaptabilitate și personalizare

Ne dedicăm să oferim servicii tailor-made, ajustate precis la nevoile și cerințele specifice ale fiecărui client, pentru soluții complet optimizate și eficace.

Cum funcționează

Flexibilitate și eficiență.

Construim soluții pe baza unor expertize tehnice detaliate, făcute în fabrică, pentru a fi siguri că răspund precis și eficient cerințelor specifice.

Transformați gestionarea deșeurilor într-un avantaj competitiv​

Prin soluțiile noastre adaptabile puteți minimiza cheltuielile operaționale și îmbunătăți indicatorii de mediu, consolidându-vă poziția de lider în industrie.

Răspundem provocărilor​

Abordăm fiecare îngrijorare cu mintea deschisă și convingerea că împreună vom găsi o rezolvare.

Prețuri dinamice

Politica noastră de prețuri pentru deșeuri este direct corelată cu bursa deșeurilor pentru a ne asigura de echitabilitate maximă și pentru a evita orice blocaje cauzate de fluctuațiile de preț.

Oferim control și transparență

Deoarece devenim unic furnizor de servicii de management și reciclare putem oferi transparență totală asupra cantităților de deșeuri și control asupra întregii operațiuni.

Folosim personalul nostru calificat

Eliberăm astfel din presiunea asupra departamentelor dumneavoastră prin soluții care beneficiază de garanții și asigurări în caz de orice eveniment neprevăzut.

Soluții pentru situații neprevăzute

Ne adaptăm oricăror situații neprevăzute care vor genera nevoi speciale, investiții pe termen scurt sau situații atipice fluxurilor dumneavoastră obișnuite.

Environmental, social, and governance​​

Integrăm strategia de ESG în abordarea noastră comercială pentru a conecta definitiv obiectivele de sustenabilitate cu cele de profitabilitate

Amprenta noastră ecologică a fost mereu o prioritate, am asigurat corectitudinea, integritatea și grija pentru angajați și comunitate.

Anul acesta, am contribuit la primul raport de sustenabilitate al grupului conform standardelor europene ESRS, evidențiind abordarea noastră în practicile ESG.

Ne angajăm să dezvoltăm un cadru ESG cuprinzător, incluzând politici de conformitate, măsuri anti-corupție și accent pe diversitate și incluziune.

Deși nu suntem direct supuși directivelor europene de sustenabilitate (SFDR, taxonomie, CSRD), ne aliniem proactiv operațiunile la aceste standarde.

Lucrăm activ la un plan pentru a crește reziliența și adaptarea la schimbările climatice, măsurând amprenta noastră de carbon în Domeniile 1 și 2 din 2021.

În 2023 am extins spre Domeniul 3 ce vizează stabilirea unor obiective ambițioase de reducere a carbonului, conform Acordului de la Paris.

Obțineți claritate, eficientizarea gestionării deșeurilor și soluții personalizate.

Vizita de evaluare Verdum

Evaluăm fluxurile de lucru ale partenerilor, identificăm soluții pentru optimizarea gestionarea deșeurilor și pentru a genera transparență, pentru a oferi soluții personalizate eficiente și sustenabile.

Ce obțineți
  • – Soluții preliminare pentru performanță îmbunătățită
  • – O evaluare a eficienței fluxurilor de deșeuri
  • – Estimări calitative și cantitative
  • – Prognoze de îmbunătățire a veniturilor și costurilor
  • – Strategii de optimizare atât pe termen scurt cât și pe termen lung