Management deșeuri pentru industria producătoare de unelte și electrocasnice

Industria producătoare de electrocasnice și unelte

Flexibilitate pentru proceduri sigure

Indiferent dacă vă concentrați pe producția de consumabile sau cercetare și dezvoltare, echipa noastră flexibilă și experimentată oferă suport receptiv, expertiză practică și management eficient pentru a asigura integritatea lanțului de aprovizionare.

Numărul ridicat de repere de masă plastică, dificultatea colectării acestora pe fiecare polimer de la mașinile de injectare, deșeurile voluminoase sau ambalajele atipice sunt o provocare pentru orice proces de management al deșeurilor.

Dar, prin intermediul echipei noastre de experți, suntem capabili să găsim mereu soluții potrivite, atât din punct de vedere a costurilor, cât și din punct de vedere a sustenabilității soluțiilor.

Ca urmare a soluției noastre de management total a deșeurilor cantitatea de materiale reciclate crește semnificativ, iar prin procedurile transparente pe care le punem la dispoziție oferim un nou standard privind controlul, gestionarea și înțelegerea fluxurilor de deșeuri.

SOLUȚII VERDUM

Soluții de management deșeuri în industria producătoare de electrocasnice și unelte

Problemă

Volum mare de deșeuri

Volumele mari de deșeuri sunt adesea un coșmar logistic care provoacă pierderea unor cantități considerabile de deșeuri reciclabile.
Soluție

Colectare dedicată a deșeurilor

Verdum oferă servicii complexe de gestionare a colectării și de colectare efectivă, implicând resurse proprii pentru a reduce în totalitate pierderile.
Problemă

Multe tipuri de polimeri

Utilizarea unor tipuri variate de polimeri și amestecarea lor în momentul colectării, îi fac nereciclabili și chiar purtători de costuri.
Soluție

Sisteme de colectare separată

Verdum are expertiza de a oferi sisteme de colectare separată, direct de la utilaje, a polimerilor valoroși, făcând astfel posibilă reciclarea și valorificarea lor.
Problemă

Spionaj industrial

Pericolul furtului de componente în vederea spionajului industrial este foarte ridicat
Soluție

Distrugere deșeuri on-site

Verdum oferă servicii de distrugere controlată, în curtea fabricii, printr-un proces de înaltă siguranță care duce la eliminarea aproape totală a riscurilor.

Acționăm din inima activității clienților noștri

Sistemul integrat încă din fluxul de producție

Oferim control și transparență pentru că activăm în locație

Aducem operatori instruiți pentru performanțe constante

Asigurăm conformitate legislativă prin consultanță și suport

Începem orice proces cu o evaluare și o expertiză tehnică

Oferim suport în situații de control sau audit extern

Evaluare de waste management​

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații. 

PARTENERI

Companiile cărora le suntem alături