Waste Management Pentru Industria Automotive

Automotive Waste Management

Soluții inteligente de gestionare a deșeurilor pentru industria auto

Industria de automobile are un set de nevoi foarte specifice atunci când vine vorba de gestionarea deșeurilor din cauza varietății acestora. 

Indiferent de statut, OEM – Original Equipment Manufacturer, sau furnizor Tier 1 sau Tier 2, e nevoie de soluții inteligente pentru a gestiona un amestec variat de fluxuri de deșeuri, inclusiv vopsele, uleiuri, nămoluri și lichide de răcire, dar și deșeuri generale.

Pentru a găsi soluțiile cele mai bune, începem prin a înțelege fiecare tip de deșeu, luând în considerare orice limitări de spațiu și logistică. Apoi implementăm cea mai eficientă, ecologică și rentabilă soluție pentru fiecare flux de deșeuri în parte. 

Ba mai mult, asigurăm colectarea și eliminarea tuturor tipurilor de deșeuri, identificându-le pe cele care pot genera reduceri de costuri și care pot fi refolosite sau reciclate. Identificăm, colectăm, separăm și eliminăm în siguranță toate tipurile de deșeuri auto, inclusiv deșeurile periculoase.

Avem specialiști dedicați ce pot oferi consultanță privind reglementarea deșeurilor și problemele care afectează industria în general. Susținem programe educaționale dedicate forței de muncă din această industrie despre importanța și metodologia separării corecte a deșeurilor. 

De la vopsea la aerosoli, cârpe îmbibate cu ulei, carton la plastic, avem capacitatea de a gestiona orice deșeuri generate în procesele de producție ale acestei industrii.

SOLUȚII VERDUM

Soluții de waste management în industria automotive

Problemă

Ambalaje amestecate

Se generează cantități foarte mari de ambalaje amestecate, deci nereciclabile și se pierd ambalaje de mare valoare.
Soluție

Colectarea la sursă

Verdum oferă soluții de colectare la sursă și compactare în proximitate prin colectarea deșeurilor de pe liniile de producție.
Problemă

Cantități mari de ambalaje

E o provocare determinarea cu precizie a cantităților de ambalaje puse în piață în vederea raportărilor către AFM.
Soluție

Serviciu dedicat și calcule automatizate

Verdum oferă un serviciu special dedicat determinării cantității precise de ambalaje + soluția software Verdum de calcule automatizate de raportări de mediu.
Problemă

Spionaj industrial

Pericolul furtului de componente în vederea spionajului industrial este foarte ridicat.
Soluție

Distrugere on-site

Verdum oferă servicii de distrugere controlată de rebuturi, în curtea fabricii, printr-un proces de înaltă siguranță care duce la eliminarea aproape totală a riscurilor.

Acționăm din inima activității clienților noștri

Sistemul integrat încă din fluxul de producție

Oferim control și transparență pentru că activăm în locație

Aducem operatori instruiți pentru performanțe constante

Asigurăm conformitate legislativă prin consultanță și suport

Începem orice proces cu o evaluare și o expertiză tehnică

Oferim suport în situații de control sau audit extern

Evaluare de waste management pentru industria automotive

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații. 

PARTENERI

Companiile cărora le suntem alături