ACOPERIRE NAȚIONALĂ

Am extins serviciile noastre la nivel național pentru a putea oferi servicii complete oricărei fabrici din România, indiferent de poziționarea geografică.
  • Home
  • Acoperire nationala
ABORDAREA NOASTRĂ

Direct din fabrică

Abordarea noastra (1)

Activăm on-site, adică în locațiile partenerilor, pentru a avea un proces transparent și eficient.

Serviciile noastre sunt astfel create pentru a funcționa direct din locațiile partenerilor. Construim și operăm sisteme de colectare din liniile de producție și servicii de compactare, distrugere, reciclare sau valorificare în locație sau în proximitate pentru eficiență maximă și rezultate financiare cât mai bune.

Servicii integrate on-site

BENEFICII

Prin sistemul nostru de parteneriate putem implementa rapid soluțiile noastre oriunde în România

verdum-acoperire-2
Soluții implementate la nivel național
Astăzi compania noastră este cel mai important jucător din piața de management a deșeurilor tocmai pentru că suntem extrem de versatili și putem să ne adaptăm soluțiile independent de locație, industrie sau tip de deșeuri.

Am creat un sistem de proceduri care ne permite să ne folosim de resursele partenerilor păstrând nivelul de calitate al serviciilor Verdum. Astfel am reușit să ne implementăm serviciile în zone diferite din România, având astăzi acoperire totală națională.

Puncte de lucru
1 locații
Avem puncte de lucru peste tot în țară pentru a putea asigura servicii în proximitatea fabricilor în care ne desfășurăm activitatea.
Resurse din deșeuri
1 t/an

Deșeuri valorificate în număr de  peste 68,000 tone pe an.

Clienți
Facem management al deșeurilor pentru peste 25 de unități de producție la nivel național.
1 +
Emisii reduse
1 t/an

Reducere emisii de CO2 de peste 100,000 tone pe an.

PARTENERI

Companiile cărora le suntem alături

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile, creșteți rata de reciclare și scădeți amprenta de carbon cu o evaluare a gestionării deșeurilor, fără obligații.
Un proces în 4 pași simpli